Home  -  Contact  -  Sitemap
Gebruikers login:

Probleemloos ZONDER onderbrekingen overstappen!

Geavanceerd adresboek

Xelion beschikt over een geavanceerd centraal adresboek waarin je op verschillende manieren kunt zoeken. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen personen, organisaties en objecten. Een object is bijvoorbeeld een boot of een vergaderruimte. Personen kun je koppelen aan organisaties, waardoor je gemakkelijk kunt zien wie allemaal bij dezelfde firma werken.

Geavanceerd Adresboek

Snel zoeken en invoeren via zoekveld

Via het zoekveld dat altijd bovenaan het scherm van de PC telefoon staat, kun je meteen een persoon, organisatie of object opzoeken (en bellen). Ook kun je via dat veld meteen een item aan het adresboek toevoegen. Zodoende hoef je niet naar het adresboek te navigeren om nieuwe gegevens in te voeren of informatie op te zoeken.

Geavanceerd Adresboek

Bekijk direct alle collega’s en communicatie

Bekijk alle collega’s van de persoon die op je scherm staat, door boven de Collega’s link te zweven of te klikken.

Alle communicatie met een persoon, organisatie of object, kun je direct bekijken door op Communicatie te klikken. Met de gepatenteerde gebruikersinterface van Xelion, vind je altijd snel de informatie die je zoekt.

Geavanceerd Adresboek

Scherm contacten af, plaats ze op lijsten en verzin zoekwoorden

Alle informatie in Xelion kun je afschermen. Als je een persoon invoert, kan standaard iedereen de informatie van die persoon bekijken en wijzigen. Door middel van de afscherming functie, kun je zorgen dat alleen jij de informatie mag wijzigen of dat alleen jij de informatie kan zien of jij en enkele collega’s of afdelingen.

Je kunt alle informatie ook op een lijst plaatsen. Bijvoorbeeld toevoegen aan de lijst "Favorieten" of "Nog bellen".

Je kunt ook zoekwoorden toekennen. Door KLM als zoekwoord in te vullen bij Koninklijke Luchtvaart Maatschappij en Air France, zul je die beide organisatie vinden als je naar KLM zoekt.

Geavanceerd Adresboek