Home  -  Contact  -  Sitemap
Gebruikers login:

Probleemloos ZONDER onderbrekingen overstappen!

Informatie delen

Alle informatie binnen Xelion kan met collega’s of groepen van collega’s worden gedeeld of privé worden gehouden. Je kunt zelf bepalen of je informatie al dan niet met anderen wilt delen.

Standaard wordt de informatie van een relatie die je toevoegt aan het adresboek met iedereen gedeeld. Maar het gespreksverslag van een telefoongesprek is standaard privé. Als je wilt dat ook een collega het gesprek kan bekijken of via de opname kan beluisteren, kun je het verslag met hem delen.

Informatie Delen

Het icon geeft aan of het al dan niet privé is

De snelste manier om te zien of informatie die je bekijkt, afgeschermd is, is om naar het icon te kijken. Is het gesloten, dan is de informatie afgeschermd, is het open, dan is de informatie toegankelijk voor je collega’s.

Als het icon gesloten is, en alleen jij hebt toegang, staat naast het icon "Privé". Als meerderen toegang hebben, bijvoorbeeld 1 collega, wordt dat aangegeven.

Informatie Delen