Home  -  Contact  -  Sitemap
Gebruikers login:

Probleemloos ZONDER onderbrekingen overstappen!

PC Telefoon (Softphone)

Standaard wordt bij Xelion voor alle gebruikers een PC telefoon geleverd. Natuurlijk kunnen ook klassieke telefoons, draagbare telefoons en zelfs mobiele telefoons op Xelion worden aangesloten. De functies van de gratis PC telefoon zullen echter je stoutste verwachtingen overtreffen. De PC telefoon is zo ontworpen dat je er zonder enige gebruiksaanwijzing mee kunt werken.

Zelfs als je er niet mee wilt bellen is de PC telefoon handig, omdat je eenvoudig oude gesprekken kunt terugvinden, kunt zien of je collega’s in gesprek zijn en via het adresboek informatie over alle relaties van jouw bedrijf ziet.

N.B. om gebruik te kunnen maken van de PC Telefoon, is een hardphone zoals een headset of USB-hoorn noodzakelijk.

PC Telefoon

Gesprekken passend afhandelen

Je kunt meerdere oproepen tegelijk afhandelen. Zo’n PC console is een faciliteit die eigenlijk alleen bij dure centrales wordt geleverd. Bovendien biedt de console van Xelion heel veel functies die anderen niet bieden. Bijvoorbeeld dat samen met de console een draagbare telefoon gebruikt kan worden zodat de receptioniste de telefoon nog kan beantwoorden als zij de bloemen water geeft. Of dat bellers in een wachtrij komen als de receptioniste even naar het toilet is. Er is geen opleiding nodig om met de console te werken. Je kunt er direct mee aan de slag. Dat is geen loze belofte. Vele gebruikstest en de praktijk hebben dat bewezen.

PC Telefoon

Neem aan namens verschillende bedrijven

Je kunt zien voor welke organisatie wordt gebeld. Zodoende kan een receptioniste de telefoon voor meerdere organisaties tegelijk opnemen. Zo kan zij opnemen uit naam van Goedhart Advocaten of met GA Notarissen.

PC Telefoon